Evenementen

Evenementen stoelmassage

Of het nou gaat om een evenement, beurs, feest of congres, de stoelmassage is altijd populair en een absolute publiekstrekker. Dus geef bezoekers een heerlijk ontspanningsmoment op uw zakelijke evenement, gebruik stoelmassage voor extra zichtbaarheid op een beurs of creëer die warme uitstraling op uw feest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beurzen

Op beurzen zijn stoelmassages een echte publiekstrekker. Het is dan ook een perfecte manier om uw stand eruit te laten springen. Zo kunt u op een originele manier uw producten of diensten onder de aandacht brengen en uw (potentiële) klanten kunnen zich even helemaal ontspannen. En een klant neemt deze positieve ervaring mee in hun beleving van uw stand. De masseur kan indien gewenst bezoekers actief benaderen en kleding dragen die overeenkomt met de kleuren van de opdrachtgever.

Evenementen

Bij zakelijke evenementen wordt ook steeds vaker een stoelmasseur ingezet. Als bezoeker is het heel fijn om tussen de lezingen, workshops en andere indrukken even een moment voor jezelf te hebben. Even de batterij opladen en met frisse energie je pad weer vervolgen. 

Congressen

Op de lange dagen bij een congres kan een stoelmassage een broodnodig rustmoment zijn. Perfect voor zowel de sprekers als de deelnemers. Een helende stoelmassage geeft hen nieuwe energie voor het vervolg van de vergadering of het congres. 

Werkwijze

De duur van een massage kunnen we met u afspreken. Wilt u extra klanten trekken op de beurs en tegelijkertijd een goede doorloop hebben? Dan is een 10 minuten massage een goed idee. Wilt u op een evenement of congres bezoekers echt een moment van ontspanning geven dan is een massage van 20 minuten een optie. De afgesproken tijd in inclusief korte introductie en afsluiting. Tijdens de behandeling worden de rug, schouders, nek, armen en handen meegenomen. De massage gaat over de kleding heen, wat de behandeling toegankelijk en tijdsefficiënt maakt. Om de optimale massage-ervaring te kunnen geven heeft een masseur een werkruimte nodig van ongeveer 6m2.

Proefmassage

Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie en ervaar zelf wat een helende stoelmassage met u doet. Ik kom graag langs voor een gratis proefmassage. Dan kunnen we tevens kijken hoe we de massage het beste kunnen implementeren in uw evenement.

Offerte op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van stoelmassage voor uw bedrijf of evenement?

Ik denk graag met u mee, beantwoord al uw vragen en maak een factuur op maat. Vul het contactformulier in, of neem direct contact met mij op via 06-24129086. 

Tarieven

Het tarief van een helende stoelmassage is afhankelijk van het aantal massages en/of het aantal uren dat een masseur wordt ingehuurd.

Meer informatie?

Neem telefonisch contact met ons op via 06-24129086 of

Vraag vrijblijvend een offerte aan